Tető készítés és csere

Minden esetben a megrendelő egyedi elképzeléseire, igényeire fókuszálunk

Minőségi anyagok

Teljes körű garancia

Megfizethető árak

15 év a szakmában

Ács munkák, tető készítés és felújítás, csere

Tető készítés

A tető családi házunk egyik legfontosabb része az alap után. Igen összetett szerkezetről beszélünk, amely főként a beázástól és egyéb időjárási tényezőktől óvja meg otthonunkat.A tetőszerkezet anyaga fa, majd erre jön a cserép, cserepes lemez stb. a házhoz illő tetővel egyedi megjelenést is kölcsönözhetünk a családi fészkünknek. Ma már rengeteg féle színből és formából válaszhatunk.Több féle tetőt készítetthetünk a házunkra. Fontos azonban, hogy mindig tájékozódjunk a helyi építési szabályokról, hogy az előírásoknak megfelelő háztető kerüljön a házra.

A teljesség igénye nélkül nézzünk most meg pár tető típust:

  • A nyeregtető igen elterjedt és egyszerű megoldás, valamit gazdaságosság szempontjából is igen kedvező.
  • Létezik úgynevezett féltető megoldás is.
  • Lapostetőről pedig akkor beszélünk, ha a szerkezet hajlásszöge nem haladja meg a 8%-ot. Ennek a típusnak a kivitelezése a legdrágább, mivel itt az esővíz elvezetésének a kivitelezése bonyolultabb.

 A tetőfedési megoldások közül manapság a kerámia tetőcserép és a zsindely a leggyakrabban használt anyagok. Mindkettő hosszú élettartamú megoldást kínál. 

Tető csere

Nincs is bosszantóbb, mint amikor arra érünk haza, hogy beázott valahol a nappali. Vagy amikor egy nagy nyári vihar megbontja a tetőcserepeket.

Amennyiben a tetőszerkezetben hibát észlelünk, pl. beázást, célszerű időben orvosolni a problémát. Valószínű minél hamarabb foglalkozunk vele, annál egyszerűbben és olcsóbban lehet javítani. A javításra sokféle megoldás szóba jöhet, attól függően, hogy mi pontosan a probléma.

Első körben mindig megnézzük a jelenlegi tető és faszerkezet állapotát. Majd ez alapján adunk javaslatot, hogy milyen javítás jöhet szóba. Amennyiben problémája van jelenlegi tetőjével, ne várja meg míg újból beázik a ház.

Munkánk menete, információ

 Ha tetőt szeretne készíttetni házára, kérjen ingyenes árajánlatot! Helyszíni felmérés után részletes árajánlatot készítünk. Ez tartalmazza az anyagköltségeket és a munkadíjat is.

Az anyagok beszerzését is elintézzük Ön helyett.

 Amennyiben problémája van jelenlegi tetőjével, ne várja meg míg újból beázik a ház. Csapatunk ingyenesen helyszíni felmérést végez, mely alapján részeletes árajánlatot adunk. Ez tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat. Az anyagok beszerzésével sem kell bajlódni, ezt is intézzük Ön helyett!

Munkáinkra minden eseteben 5 év garanciát vállalunk.

Írjon nekünk

Kollégáink állnak rendelkezésére

Hívjon minket

06 30 698 73 91

Székhely

8154, Polgárdi,  Jókai Mór utca 11.

Elérhetőségünk

+36-30/698-73-91  Kiss Balázs

Email címünk

info@kissgarda.hu