Garázs, kocsibeálló

Minden estben a megrendelő egyedi elképzeléseire, igényeire fókuszálunk.

Minőségi anyagok

Teljes körű garancia

Megfizethető árak

15 év a szakmában

Ács munkák, tető készítés és felújítás, csere

 Vannak olyan esetek, amikor a családi ház építésekor nem épül külön garázs. Ez költséghatékonyság szempontjából jó döntés lehet, mivel a garázs építése nagyjából egy árban van akár egy szoba építésével is. Ezzel jelentős összeget spórolhatunk, amikor építkezünk.

 Viszont ebben az esetben is sokszor felmerül az igény, hogy autónkat, motorunkat fedett helyen garázsban vagy kocsibeálló alatt tároljuk. Megóvva őket az időjárás okozta amortizációtól, károktól. És gondoljunk csak bele, mennyivel kellemesebb egy hideg, téli reggelen egy olyan autóba beülni, amely éjszaka garázsban állt. Kevésbé lesz hideg és nem kell negyedórát a jégkaparással eltölteni.

 A garázs nemcsak a jármű tárolását, védelmét szolgálja, hanem egyéb kerti gépeket vagy akár bicikliket is tárolhatunk benne. Így ezek nem a kint az udvaron foglalják a helyet és biztonságban is vannak. Sok család tárolásra is használja a garázst. Egy jól kialakított polcos rendszerrel rengeteg olyan dolgot el lehet itt helyezni, amelyre nincs folyamatosan szükség a háztartásban (karácsonyi cuccok, nyári sátorozás kellékei stb.)

 A fa, vagy könnyűszerkezetes garázstól egyszerűbb megoldás lehet a fából készült kocsibeálló. Ez a tetőrész által védi az autónkat a napfénytől, esőtől, hótól, jégtől is. Itt oldalelemek nincsenek, csak a kocsibeálló teteje nyújt védelmet. Ebben az esetben nincs meg az a tároló és óvó funkció, mint a garázsnál. De van, amikor ez is elég.

 Érdemes átgondolni, hogy a garázs vagy a fa kocsibeálló lesz-e a legoptimálisabb megoldás a család számára. Munkánk minden esetben ingyenes, helyszíni felméréssel kezdődik, itt lehetőség van az egyedi igények átbeszélésére.

Munkánk menete, információ

A helyszíni felmérés után részletes árajánlatot adunk. Ez tartalmazza az anyaköltségeket és a munkadíjat. Amennyiben a garázshoz, kocsibeállóhoz alapot is kell építeni, ezt is nyugodtan ránk bízhatja. Ezekben az esetekben sávalapot készítünk, az oszlopok betonozását is megcsináljuk.

 Az anyagbeszerzéstől a kivitelezésig teljeskörű munkát vállalunk. A munka átadása után már csak birtokba kell vegye új garázsát!

Kizárólag minőségi faanyagokkal, impregnált fenyő fűrészáruval dolgozunk.

Munkánkra 5 év garanciát vállalunk.

Írjon nekünk

Kollégáink állnak rendelkezésére

Hívjon minket

06 30 698 73 91

Székhely

8154, Polgárdi,  Jókai Mór utca 11.

Elérhetőségünk

+36-30/698-73-91  Kiss Balázs

Email címünk

info@kissgarda.hu