Terasz, teraszfedés

A terasz igény szerint lehet nyitott vagy zárt.

Minőségi anyagok

Teljes körű garancia

Megfizethető árak

15 év a szakmában

Ács munkák, tető készítés és felújítás, csere

 Tavasszal, a jó idő beköszöntével nincs is jobb, egy közös családi ebédnél a teraszon. Ahol mindenki kényelmesen elfér, és nem kell kerülgetni egymást.
Ahhoz, hogy ezt kényelmesen meg tudjuk tenni, ne zavarjon néhány csepp eső vagy egy erősebb napsütés, hasznos lehet a terasz befedése.
A terasz fával való lefedése nemcsak környezetbarát, esztétikus, de hangulatos és egyben praktikus megoldás is. Emellett védi az épület homlokzatát a nagyobb esőtől is, egyéb időjárási viszontagságoktól.

 Sokan, a teraszfedés előtt más, olcsóbb, alternatív megoldásokkal is próbálkoznak. Mint például a napvitorla, vagy a kitekerhető árnyékolók. Ezek csak ideiglenes megoldást nyújtanak, viszont sok esetben például egy nagyobb esőben, már nem tudják ugyanazt a funkciót, mint egy befedett terasz. A napvitorlában megáll az esővíz, az egyéb árnyékolókat pedig ugyanúgy nem tudjuk használni nagyobb vihar esetén. Így biztonságban tárolni sem tudunk dolgokat a teraszon.

 A terasz befedését sok család azért is választja, mert így valamelyest az élettér is növelhető. Így az időjárási viszonyok kevésbé akadályozhatják a közös családi szülinapozást vagy akár azt, hogy a gyerekek kint, a szabad levegőn játszanak.  Emellett sokan a fedett teraszt tárolásra is szokták használni, így nem a házban foglalnak helyet azok a dolgok, amelyeket csak ritkán használunk. Néhány kinti tároló doboz vagy szerkény beszerzésével akár plusz helyhez is juthatunk.

Munkánk menete, információ

 Ahhoz, hogy az Ön igényeinek és az épület adottságainak legmegfelelőbb teraszt készítsük el, munkánk egy előzetes, helyszíni felméréssel kezdődik. Ez minden eseteben ingyenes.
 Felmérjük a leendő terasz méreteit és ez alapján készítünk egyedi árajánlatot. Ez tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat is. Majd, ha tisztáztuk a részeleteket, csapatunk neki is lát a munkának.
 Munkánk során kizárólag minőségi anyagokat és fát használunk. Impregnált fenyő fűrészáruval dolgozunk.

 Az anyagbeszerzéstől a kivitelezésig teljeskörű munkát vállalunk, Önnek ezután már csak élvezni kell a fával fedett terasz kényelmét!

Az elkészült terasz tetőre 5 év garanciát vállalunk.

Írjon nekünk

Kollégáink állnak rendelkezésére

Hívjon minket

06 30 698 73 91

Székhely

8154, Polgárdi,  Jókai Mór utca 11.

Elérhetőségünk

+36-30/698-73-91  Kiss Balázs

Email címünk

info@kissgarda.hu