Házbővítés könnyűszerkezetes megoldással

Minden estben a megrendelő egyedi elképzeléseire, igényeire fókuszálunk.

Minőségi anyagok

Teljes körű garancia

Megfizethető árak

15 év a szakmában

Ács munkák, tető készítés és felújítás, csere

 A családi házunkat többségében egy életre tervezzük. Az alapos és hosszas tervezés ellenére sem mindig lehet előre 20-30 évre gondolkodni és a jövőbe látni, hogy pontosan mire is lesz majd szükségünk a ház funkcióit illetően. Előfordulhatnak olyan estek, amikor plusz szobára, helységre lesz szükségünk, viszont nem szeretnénk újabb építkezésbe fogni. Ez túl macerás, az engedélyek miatt és egészen költséges is lehet.

  • Bővült a család és szükség lenne még egy szobára?
  • Vállalkozásba kezd valamelyik családtag, amihez kell egy külön műhely? Vagy szükség lenne egy új szobára, mert odaköltözik az egyik nagyszülő?
  • Esetleg jól jönne egy plusz helység, ahova picit el lehet vonulni videójátékozni vagy edzeni?

  A teljesség igénye nélkül látható, hogy jöhetnek olyan változások az életünkben, amelyek az otthonunk helyigényét is érintik. Amikor a meglévő élettér, a legjobb szervezés és alkalmazkodás esetén sem elég már. Ennek orvoslására pedig gyors és költséghatékony megoldást szeretnénk.

 Ezekre az esetekre kínálunk megoldást házbővítéshez könnyűszerkezetes opciókkal.

 Kert és növényimádó ügyfeleink előszeretettel veszik igénybe a könnyűszerkezetes hozzáépítést télikert kialakítására is. Gyorsan és egyszerűen, szép, téli oázist teremthetünk így a növényeknek, virágoknak.

 Miért is jó a könnyűszerkezetes házbővítés?

 A könnyűszerkezetes házbővítés esetében nincs szükség hosszú és bonyolult tervezési és engedélyeztetési folyamatra. Ezzel rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhat meg.

Munkánk menete, információ

 Csapatunk első lépésként ingyenes, helyszíni felmérést végez. Itt megbeszéljük Önnel, hogy mik lennének a pontos igények. Ez után részletes árajánlatot adunk, amely külön tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat.
Amennyiben az árajánlat elfogadásra került, nekilátunk a munkának.

A teljes anyagbeszerzést elintézzük Ön helyett, így nem kell ezzel foglalkoznia.

 A munkafolyamat első lépéseként elkészítjük a sávalapokat. Majd ezután megépítjük az új szobát, helységet könnyűszerkezetes elemekből.

 Könnyűszerkezetes munkáinkra 5 év garanciát vállalunk.

Írjon nekünk

Kollégáink állnak rendelkezésére

Hívjon minket

06 30 698 73 91

Székhely

8154, Polgárdi,  Jókai Mór utca 11.

Elérhetőségünk

+36-30/698-73-91  Kiss Balázs

Email címünk

info@kissgarda.hu