Előtető és esőbeálló

Minden estben a megrendelő egyedi elképzeléseire, igényeire fókuszálunk.

Minőségi anyagok

Teljes körű garancia

Megfizethető árak

15 év a szakmában

Ács munkák, tető készítés és felújítás, csere

 Ön is unja már, hogy ősszel mindig bőrig ázik mire az bejárati ajtó előtt toporogva, cuccokkal megpakolva keresi a lakáskulcsot és hosszú percekbe telik mire megtalálja? Mennyire jó lenne mindezt nyugodtan, kényelmesen és nem utolsó sorba szárazon megtenni. Nemde?
 Az ilyen és hasonló esetek elkerülésére is kiváló és egyszerűen kivitelezhető megoldás lehet a környezetbarát, fából készült előtető. Az előtető nemcsak praktikus, de hasznos, divatos kiegészítője is lehet családi házunknak.

 Az előtető sok családi ház esetében utólag kerül beépítésére. Amikor megtapasztalják az időjárás viszonyok okozta bosszankodást. Az árnyékolás és a csapadék elleni védelem szempontjából ideális kiegészítője a háznak. Ma már egyébként társasházak esetében is találkozhatunk előtetős megoldásokkal, az előbb említett előnyök miatt.

 Az előtető nemcsak a családot védi az eső, hó vagy akár jégeső elől, amikor épp hazaérünk vagy indulni készülünk valahova, hanem magát az ajtószerkezetet és a falat is óvja. A tetőnek köszönhetően nem érik úgy az időjárási viszonyok.

 Előtető kérhető akár ablak felé is, ha nem szeretnénk, hogy a párkányon kopogjon az eső, vagy adott esetben az oda kirakott növényeket szeretnénk védeni. Egy ablak felett is hasznos és szép eleme lehet a háznak. Emellett alkalmazható még a ház azon részén is, ahol a kukákat tároljuk.

Munkánk menete, információ

 Előtetőinket minőségi faanyagból készítjük. Impregnált fenyő fűrészáruval dolgozunk. Ahhoz, hogy az Ön igényei számára a legoptimálisabb előtetőt készítsük el ingyenes, helyszíni felmérést végzünk. Az előtető mérete nagyon fontos, mivel ha túl kicsi úgy pont az kívánt funkcióját nem tudja majd betölteni.
A felmérés után részletes árajánlatot küldünk. Ez tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat egyaránt.

Amennyiben az árajánlatot szimpatikusnak találja, csapatunk nekilát a munkának és hamarosan már élvezheti is a fa előtető adta előnyöket és kényelmet.

Az anyagbeszerzéstől a kivitelezésig mindent intézünk.

Az általunk elkészített fa előtetőkre minden esetben 5 év garanciát vállalunk.  

Írjon nekünk

Kollégáink állnak rendelkezésére

Hívjon minket

06 30 698 73 91

Székhely

8154, Polgárdi,  Jókai Mór utca 11.

Elérhetőségünk

+36-30/698-73-91  Kiss Balázs

Email címünk

info@kissgarda.hu